Gratis medlemskap og innboforsikring ut 2023

Bli med på å styrke laget, slik at manuellterapeutene kan få enda flere gjennomslag i fremtiden.

Medlemskampanje

Uten NMF ved forhandlingsbordet ville manuellterapeuter gjennom år ha fått en betydelig realinntektsnedgang i takstforhandlingene. Årets takstforhandlinger er ikke noe unntak. Bli med på å styrke laget, slik at manuellterapeutene kan få ytterligere gjennomslag i fremtiden! 

Flere manuellterapeuter som ikke er medlemmer av NMF har den siste tiden tatt kontakt for å sondere bytte av fagforening. NMF ønsker å gjøre det enkelt å bli en del av landets største fagorganisasjon for manuellterapeuter. Vi tilbyr derfor nyinnmeldte manuellterapeuter gratis medlemskap i NMF ut 2023 - inkludert Norges beste innboforsikring fra LO favør. 

NMF er konkurransedyktige på både banktjenester og forsikring, og dyktige rådgivere kan hjelpe deg med å gjennomgå din eksisterende bank- og forsikringsportefølje. Visste du at eksisterende helseerklæring avgitt i forbindelse med nåværende forsikringer i mange tilfeller kan videreføres ved tegning av forsikringer gjennom NMFs forsikringskontor? Ønsker du en gjennomgang av din forsikringsportefølje, kontakt NMFs forsikringskontor ved Stein O. Sando stein.o.sando@if.no (bildet).

Meld deg inn i NMF, gå til innmeldingsskjema ...