Norsk Folkehjelp ny samarbeidspartner i LOfavør

Meld deg inn, bidra til bedre beredskap.

Gjennom samarbeidet vil LOfavør synliggjøre den viktige jobben Norsk Folkehjelp gjør innenlands for førstehjelp og redningstjeneste. Medlemskap i Norsk Folkehjelp kan bidra til flere aktive medlemmer og frivillige, og dermed økt beredskap i Norge.

Dette er Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 av LO som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Med 13 000 medlemmer og 100 lokallag over hele landet er Norsk Folkehjelp en viktig aktør i den norske redningstjenesten. 70 redningsgrupper og 2000 mannskaper deltar årlig i over 400 lete- og redningsaksjoner. Deres frivillige er i beredskap for lokalsamfunnet døgnet rundt og rykker ut umiddelbart når noen er meldt savnet eller har skadet seg på tur.

Lokallagene er organisert etter lokale behov. Noen lokallag har spesialisert seg på søk- og redningsoppdrag eller vinter- og skredberedskap, mens andre jobber mest med førstehjelpstjenester på ulike arrangementer eller med førstehjelpsopplæring. Slik kan de bidra best mulig når det gjelder – enten med skredmannskaper som vet hva de skal gjøre når hvert sekund teller, med erfarne redningsmannskaper som opererer i all slags vær og ulendt terreng, eller med trente akutthjelpere som kan redde liv når sykdom eller ulykker rammer. 

Norsk Folkehjelp er også en av landets største aktører innen førstehjelpstjenester på idrettsstevner, konserter og andre arrangementer over hele landet, og sørger for god førstehjelpsberedskap på blant annet Norway Cup og Oslo Maraton.  

De har også førstehjelpsinstruktører over hele landet, som gjør en betydelig innsats med å lære befolkningen livsviktig førstehjelp.

Medlemskap
Gjennom LOfavør får du som medlem tilgang til en eksklusiv symbolsk gave som bidrar til økt trygghet i hverdagen for oss alle.

Ved å gi dine nære og kjære den symbolske gaven «Et lite stykke trygghet», støtter dere den lokale beredskapen i Norge. Dere sikrer at de frivillige mannskapene er klare og godt trente til å bidra når ulykken er ute, eller noen har gått seg bort.

Les mer om LOfavør-Norsk Folkehjelp-samarbeidet her...