Over tusen på NMF-kurs på to år

Mer enn 1000 unike terapeuter har deltatt på NMFs kurs- og etterutdanningstilbud de siste to årene. NMFs kursseksjon hviler ikke på laurbærene, til tross for Covid-19!

Norsk Manuellterapeutforening har de siste tre årene, med midler fra Fond til etter- og videreutdanning av fysioterapeuter, bygget opp en solid og fremoverlent kursseksjon. Ifølge fag- og kursansvarlig i NMF, Hans Olav Velle (bildet), har denne satsningen båret frukter.

– I løpet av de siste to årene alene har mer enn 1000 unike deltakere være på ett eller flere av våre kurs eller webinarer, og det er ikke uvanlig at deltakere melder seg på både to og tre kurs i slengen.

Arbeidet med å tilby gode kurs til fysioterapeuter og manuellterapeuter fortsetter imidlertid.

Velle trekker frem at etterutdanning har blitt vanskeligere tilgjengelig for terapeuter flest som følge av Covid-19 og smittevernhensyn. Foreningen har derfor tenkt utenfor boksen, og satset tungt på digitale flater.

– For fremtiden vil majoriteten av foreningens kurs tilbys som hybride løsninger, det vil si at deltakere kan velge mellom fysisk oppmøte eller å følge kurset live over nett. I tillegg har foreningen satt sammen en bred portefølje med webinarer. Porteføljen inneholder noe for enhver smak, og utvides løpende.

Oversikt over kursene som NMF til enhver tid tilbyr, finner du her: manuell.no/kurs