23. april: TrinnVis med oppdaterte smittevernråd

TrinnVis for manuellterapeuter gir smittevernråd i tråd med anbefalingene fra myndighetene.

Styrings- og internkontrollsystemet TrinnVis inneholder en smitteverndel som til enhver tid er oppdatert i henhold til myndighetenes krav.

TrinnVis-teamet melder at de har gått gjennom og oppdatert de ferdiglagde rutinene og prosedyrene som ligger i Smittevern-delen i TrinnVis, se her... Dette dreier blant annet om basale smittevernrutiner for korrekt håndhygiene, bruk av hansker, munnbind og øyebeskyttelse, og håndtering av pasientnært utstyr. Det er også rutiner for renhold og fjerning av kroppsvæsker, og hva som skal gjøres hvis en pasient utvikler akutt luftveisinfeksjon under behandling eller får symptomer på koronasmitte etter å ha vært til behandling.

Det ligger nå rundt 20 ferdiglagde smittevernrutiner med detaljerte prosedyrer i TrinnVis. I tillegg til disse kan du lage egne rutiner for din virksomhet. Det anbefales at eksisterende og nye smittevernrutiner gjennomgås og at man sikrer at alle kolleger og ansatte blir informert om disse. Dette kan enkelt gjøres via Del-funksjonen i TrinnVis.

TrinnVis for manuellterapeuter ble lansert i mars, og er et styrings- og kvalitetssystem spesielt tilpasset norske manuellterapeuters krav og behov. NMF-medlemmer kan prøve systemet gratis i seks måneder, dersom man oppretter abonnement før 1. mai. Etter prøveperioden får medlemmer 30 prosent rabatt på ordinær pris, se her...