Vings reiser gjenopptas

Viktig informasjon til medlemmer som reiser eller har booket reise med Ving gjennom LOfavør.

(oppdatert 24.9.2019 kl. 09.40)

Vings eier, Thomas Cook Group, begjærte seg konkurs tidlig mandag 23. september. Fordi Thomas Cook Airlines Scandinavia, som flyr flertallet av Vinggruppens kunder i Norden, eies av Thomas Cook Group, ble mange rammet av kansellerte flyvningene i løpet av mandag som følge av konkursen. 

Ving melder i dag (tirsdag 24. september) at flyvningene vil bli gjenopptatt fra og med tirsdag 24/9 og fremover.
 
Hvis du har en bestilt reise med avgang på tirsdag, vil flyet ditt gå som normalt. Skulle det skje en endring av tidspunkt, informerer Ving kunder via SMS. Medlemmer som er på destinasjonen og venter på hjemreisen, vil bli varslet om en reisetidspunkt via SMS.

Alle pakkereiser er beskyttet av Reisegarantifondet. Fondet sørger for at arrangører av pakkereiser og sammensatte reiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger, eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs. 

  • HELP Advokater informerer hvordan du går fram for å få refusjon fra Reisegarantifondet, se her...
  • Medlemmer som har booket en reise med Ving gjennom LOfavør vil få informasjon fra Ving. Medlemmer som er på reise må kontakte Ving for mer informasjon.  Ving oppdaterer fortløpende om situasjonen her: https://www.ving.no/aktuell-informasjon.