Manipulasjonskurs i 2019

Norsk Manuellterapeutforening arrangerer både helgekurs og regionale workshops.

Manipulasjon tatt i bruk i klinisk sammenheng bidrar til å gjøre deg til en enda bedre kliniker. Norsk Manuellterapeutforening har i 2019 fått støtte fra Fysiofondet til å gjennomføre og videreutvikle kurs innenfor slike behandlingsteknikker. Basert på gode evalueringer fra tidligere kursdeltakere har vi i 2019, som i 2018, valgt å arrangere både manipulasjonskurs og regionale workshops.

Manipulasjonskurset arrangeres i Oslo 22.-24.november. På dette helgekurset går vi i dybden på ulike manipulasjonsteknikker, og gjennomgår dokumentasjon og forskning knyttet til manipulasjonsbehandling. Tradisjonelt har dette kurset vært svært populært blant manuellterapeut-studenter, og kan varmt anbefales både nye og gamle manuellterapeuter. 

Workshops i manipulasjon er kortere dagssamlinger hvor en finjusterer teknikker, trener på glemte manipulasjonsgrep, og deler erfaringer med andre. Workshops er også en fin måte å treffe gamle og nye kollegaer. I 2019 blir slike workshops arrangert på Sola 4. mai, Tromsø 16. november og Bergen 7. desember.

Mer informasjon om kursene og påmelding finnes på checkin.no/q/11210