Rabattavtaler for medlemmer

 

Dagens Medisin

Dagens Medisin er er Norges største uavhengige nyhetskanal for helsevesenet. De dekker helserelaterte nyheter innen bl.a. økonomi, politikk, medisin, forskning og personalia. Avisen kommer ut hver 14.dag (med unntak av juli) og de har daglig oppdaterte nyheter på nett.

NMFs medlemmer får helårsabonnement på papirutgaven for kr 1.500,- ink. mva.

Bestillinger kan gjøres på abonnement@dagensmedisin.no. Gi beskjed om medlemskap, leveringsadresse og fakturaadresse.

 

EVO

EVO Fitness har spesialisert seg på effektiv styrke- og kondisjonstrening. Som NMF-medlem får du fri innmeldingsavgift, måndelig treningsavgift på kr. 309,- (Ord. kr. 359,-), gratis konsultasjonstime med personlig trener, PT (50 min), 10% rabatt på første kjøp av PT-timer og ingen bindingstid.

Ta kontakt på kontor@manuell.no for rabattkode.


Dæhlie

Bjørn Dæhlie leverer innovative og optimaliserte klær for langrennsløpere. Dæhlie utvikler og produserer et bredt spekter av treningsklær, som skiklær, løpebukser og tights, fleece og gensere samt undertøy og tilbehør. NMFs medlemmer får 25% rabatt på ordinære varer.

Ta kontakt på kontor@manuell.no for rabattkode.

 


Bull Ski og Kajakk A/S

Bull Ski & Kajakk er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. De tilbyr også kurs i ski/skismøring, kajakk og sykkel. NMFs medlemmer får generelt 20% rabatt på alle produkter hele året (med noen få unntak), og invitasjon til handledager/uke hvor det er ytterligere rabatt, ofte 30%.

Bull Ski og Kajakk tilbyr også gratis smørekurs.

Ta kontakt på kontor@manuell.no for rabattkode.

 

Vertical Playground

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt friluftsliv, med både butikk og nettbutikk. NMFs medlemmer får 20% rabatt på ordinære varer. Rabatten gjelder ikke varer med allerede nedsatt pris.

Det er også 10% rabatt på sykkelkomponenter og ski/bindinger/støvler fra 4FRNT, G3 og Dynafit.

Ta kontakt på kontor@manuell.no for rabattkode.